Изглежда, че Кара Делевин е приела съвсем буквално думите, че е добре човек да има очи и на гърба. Затова е решила да си сложи един чифт, които винаги да наблюдават какво се случва зад нея.

Известното тату студио Bang Bang NYC публикува клипче в Instagram, на което се вижда новата татуировка на британския модел. Две красиви очи с дълги мигли красят врата на Кара. Нас обаче ни побиха тръпки от тях, защото татуистът ги е нарисувал така, сякаш се взират директно в нас.

?? @caradelevingne

A video posted by Bang Bang (@bangbangnyc) on

Татуировката е изключително детайлна. От клепачите, през миглите, ирисите и дори отразената светлина, която създава чувството за реализъм, мастилената рисунка е истинско произведение на изкуството.

Единственият недостатък на татуировката е, че Кара Делевин няма да може сама да се радва на придобивката си така, както останалите хора, които ще я виждат директно. Е, може понякога да ѝ хвърля един поглед с огледалото, но и това носи своите позитиви: поне е сигурно, че няма да ѝ омръзне бързо.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар