Супермоделът Кара Делевин се радва на седмици, изпъстрени с ангажименти в последно време. След като получи честта да бъде корица на септемврийския брой на британското издание модната библия Vogue, а отделно от това е ангажирана и с различни събития, свързани с премиерата на филма "Отряд самоубийци", британката намери време да се снима и в секси фотосесия за британското издание на Esquire.

Еротичната фотосесия на Кара бе придружена от едно най-искрените интервюта, които 23-годишната красавица е давала някога. В него тя говори открито за своите тийнейджърски години, за желанието да се прости с живота си и дори за загубата на девствеността си.

Esquire
Esquire

"В модната индустрия всичко опира до това, което е на повърхността. Не става дума за нищо, което е под нея, не става дума и за това да бъдеш себе си. Не се чувстваш като личност, нито пък имаше значението на такава. Чувстваш се така, сякаш всичко опира до външния ти вид. И това е истината", откровена е тя, говорейки за професията си.

Синеоката хубавица за първи път говори открито за битката си с депресията през 2015 година, а пред Esquire тя отново разкри подробности за трудностите, през които се е налагало да премине. А те започват още в ранните години на детството й. Майката на Кара страда от маниакална депресия, както и от пристрастеност към хероина и лекарствата. Кара споделя, че често се чувства афектирана от отсъствията на майка си. "Чувствах се, сякаш нямам контрол над нищо в живота си. В един момент дори започнах гладна стачка. Казах, че няма да сложа залък в устата си, докато някой не ми каже къде е майка ми. Тогава бях на осем".

Esquire
Esquire

По време на тийнейджърските си години, Кара получава психически срив и се сблъсква отблизо с опасностите, които крие депресията. "Мисля, че започнах истински да се боря с депресията, когато бях на 16 години. "Осъзнавах каква късметлийка съм и колко съм привилегирована, но всичко, което исках, бе да умра. Чувствах се толкова виновна и мразех себе си, а всичко това е един безкраен кръг. Просто не исках да съществувам повече. Исках всяка една молекула в тялото ми да се разпадне."

Нещо повече, Кара Делевин дори разказва, че като тийнейджър е имала навика "да прескочи до близката гора, където е удряла главата си в дърветата, надявайки се да загуби съзнание. "Дращех толкова много по краката си, докато те не започваха да кървят", откровена е тя.

Esquire
Esquire

Неизбежното се случва, като на 16 години тя вече взима лекарства, предписани й от лекар. "Пропуснах много в периода между 16 и 18 години". В един момент тя решава, че ще спре да взима хапчетата си, а резултатът от това решение не е особено красив. "През тази една седмица успях да загубя девствеността си, на няколко пъти се бих, плачех и се смях. Това бе най-хубавото нещо на света - отново да усещам емоции. Все още влизам в депресия, но вече предпочитам сама да се справя с това, а не да разчитам на лекарствата".

Тя обаче признава, че вероятно именно медикаментите са успели да спасят живота й. "Мисля, че те спасиха живота ми. Вероятно и живота на майка ми. Аз обаче не съм съгласна с приемането й. Много е лесно да злоупотребиш с тях".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар