Прогноза за хубаво време и музикални изгреви предвижда един от най-добрите клубове в света в класацията на DJ MAG – Cacao Beach. Началото на поредицата от специални събития на морски бряг ще бъде дадено на 4 юни, а зад пулта ще застанат Olivier Giacomotto & Kiko, а DJ Deso ще се погрижи за откриващия сет.

Olivier Giacomotto е един изключително опитен и интересен артист. Освен с високи позиции в класацията на най-големия онлайн магазин за продажба на електронна музика, диджеят изпъква силно както със собствени продукции, така и с колаборациите с други артисти.

Парчета, подписани от Olivier, можем да чуем в лейбъли като Get Physical, Noir Music, Definitive Recordings, Plus 8, Toolroom Records. Всичко това се допълва от факта, че френският диджей продуцира филмова музика („Date Night“, “The Red Mam”). Taзи многопластовата музикална същност на Olivier ще се разкрие на 4 юни, когато той ще свири заедно с Kiko. Един артист, който постоянно надминава себе си с поредица от успехи, като включването на негов трак в класацията на Mixmag Top 10 за най-слушани парчета по време на Coachella 2015. Към тях ще се присъедини и един от любимите български диджеи Deso.

Пълната програма, както и повече информация за предстоящите партита, очаквайте скоро във фейсбук страницата и сайта на клуба.

Билети на цена от 20 лв. ще се продават на входа на Cacao Beach.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар