Cat Phones днес представиха Cаt S52, най-тънкия и елегантен, наистина издръжлив телефон. Cаt S52 опровергава очакванията на потребителите за начина, по който изглежда един здрав телефон. Той е комбинация от военна здравина и дизайн, удобен за носене в джоб.  Cаt S52 е по-тънък от обичайния смартфон, често носен в обемен калъф с ограничена защита.

Тънък само 9,69 мм и с тегло 210 г, S52 е подсилен от висококачествена алуминиева рамка с тънка, но здрава, нехлъзгаща се гумирана TPU задна платка, което осигурява елегантен, класически дизайн. Така той е винаги на мястото си, където и да те отведе животът. Предната страна на продукта е покрита изцяло с Cоrning® Gоrillа® glаss 6, устойчиво на надраскване и напукване стъкло. То е леко вдлъбнато под рамката, с изцяло метални копчета и водоустойчиви свръзки, което завършва дизайна.

Телефоните Cаt задават стандарта за издръжливост и здравина на пазара и Cаt S52 не прави изключение, но допълва качествата на бранда с още нещо – елегантност. Създаден да издържа, новият модел е подлаган на изключително строгия Cаt тест за многократно изпускане върху стомана от 1,5 метра, като е падал на всичките си страни  и ръбове. Устойчив на замърсявания и прах със степен на защита от проникване IP68, той може да бъде изцяло потапян във вода. Това е военна спецификация, отговаряща на стандарта MIL STD 810G на американската армия. Телефонът е подлаган на редица тестове за устойчивост по военни стандарти , включително топлинни шокове, големи температурни амплитуди, вибрационни тестове, тестове на удар и солена мъгла, което гарантира, че при Cаt S52 инциденти не се случват.

Cаt S52

Основната камера е най-добрата в класа си. Тя се отличава с бързо и прецизно фокусиране, благодарение на двоен пикселов сензор Sоny, а блендата от f/1.8 и големият размер на пиксела от 1,4 µm осигуряват заснемането на страхотни снимки при слаба светлина. Комбинацията с модерния софтуер за обработка на изображения с много кадри гарантира, че S52 е с най-добрата камера в класа здрави телефони.

„По статистически данни всеки трети европеец сериозно е повреждал телефона си вследствие на ежедневни изпускания и злополуки през последните три години - това е голямо количество от счупени телефони. Не само, че е изключително неприятно за потребителите, но и поправянето или подмяната на телефона може да се окаже много скъпо. С Cаt S52 направихме смартфон, който няма да се чупи вследствие на ежедневните ни действия. В основата си той запазва здравината на телефоните Cаt, но вече е с модерен дизайн, който изглежда добре и се усеща страхотно. Елегантен и устойчив – той е едно нещо по-малко, за което да се притесняваме“, казва Питър Канингам, вицепрезидент „Продуктово портфолио“ в Bullitt Grоup.

Cаt S52

Cаt S52 ще се предлага на препоръчителна цена от 999 лв. и ще може да се намери в магазините на Технополис и Техномаркет от 18 ноември 2019 г. Предварителните продажби започват на 11 ноември 2019 г. в онлайн магазина на Технополис, като всяко закупено устройство S52 ще се допълва с подарък часовник CAT до изчерпване на количествата. 


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

1 коментар

Напишете коментар