С безпрецедентна премиера своя дебют направи първият трейлър на "Бързи и яростни 8". Телевизионното семейство на Доминик Торето затвори едно от възловите места в Ню Йорк – Times Square, за да покаже първи кадри от най-новия филм от поредицата. Сред присъстващите на събитието бяха звездите от екшъна – Вин Дизел, Дуейн Джонсън, Ludacris, Мишел Родригез, Тайрийз Гибсън и продуцентът Нийл Мориц.


Първите кадри от новия филм, както и самият Вин Дизел, обещават нещо, за което със сигурност не сме подготвени – повече зрелище отвсякога и едно разбито семейство. Доминик и Лети са по-щастливи от когато и да било, Браян и Миа са се оттеглили от този начин на живот, а останалата част от екипа е била оправдана и всички водят нормален живот. Тогава се появява мистериозна жена (в ролята Чарлийз Терон), която примамва Дом обратно в престъпния свят, от който той сякаш не може да избяга. А предателството към тези, които са най-близо до него, ще ги подложи на изпитания, както никога досега.

От слънчевите брегове на Куба през улиците на Ню Йорк до заледените полета около арктическото Баренцово море, елитният екип ще прекоси половината земно кълбо, за да попречи на краен анархист да разруши света… и да доведе обратно вкъщи човека, който ги направи семейство.

Припомняме ви, че през 2015 година "Бързи и яростни 7" пожъна небивал успех като събра боксофис от над 1 милиард долара, което го класира на шесто място сред най-гледаните филми на всички времена.

В "Бързи и яростни 8" редом до Вин Дизел ще видим Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Мишел Родригез, Тайрийз Гибсън, Ludacris, Натали Еманюел, Елза Патаки и Кърт Ръсел. Освен Терон, сред новите попълнения в поредицата са Скот Ийстууд и Хелън Мирън. Режисьор на "Бързи и яростни 8" е Ф. Гари Грей, а продуценти – Нийл Х. Мориц, Майкъл Фотрел и Вин Дизел.

"Бързи и яростни 8" ще връхлети в кината IMAX и 4DX на 14 април 2017 година.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар