Бързо ревю: "Анабел" 3

Една от приятните летни изненади за любителите на филмите на ужасите е "Анабел" 3.

Голяма част от сцените се ограничават до дома на демонолозите Ед и Лорейн Уорън. Двамата имат бизнес извън града и им се налага да оставят дъщеря си Джуди в грижата на Мери Елън.

Действията започват да се развихрят с пристигането на особената ученичка Даниела в гимназията на детегледачката. Странното поведение на момичето е заради лична загуба. Тя започва да се чуди дали семейството може да ѝ помогне да комуникира с отвъдното.

В мазето има предмети, които имат специални способности. Те не трябва да бъдат докосвани. Ако все пак човек е изкушен от любопитството си, ще трябва да плати с резки и плашещи промени в живота си. Куклата Анабел е държана в стъклена витрина и е благословена от свещеник, защото има необикновени способности - тя е "фар за други духове".

Анабел
"Анабел" 3

Продукцията е на по-високо ниво от първата "Анабел", която бе определена като нискобюджетен филм. В дървените складове на семейство Уорън се вихрят различни неживи предмети, на които операторът Майкъл Бърджис дава живот, като прави ги игриви, дразнещи и мистериозни.

Призрачната професия, която Ед и Лорейн практикуват, не им пречи да имат нормални отношения. Те се подкрепят, като имат и "здравословни" скандали, когато това е необходимо. В професионален план са се нагодили идеално. Той е експерт по демоните, тя е ясновидка.

Но фокусът на филма е предимно насочен към Джуди, която прилича на майка си. И в двете има самонадеяност, но и изострена чувствителност.

 

Действието е в продължение на една нощ. Ако трябва да се вадят изводи от началото на вечерта, която е като всяка друга , би било трудно да се предположи какво ще последва. Рязката промяна идва заради любопитната Даниела, която на всяка цена иска да открие какво крият в къщата.

Както в много ужаси, момичето търси там, където не трябва, а в следствие на което освобождава зли духове. Заради това нейно действие ще последват скърцащи дъски и демони.

Дали оставащото време в кино салонът ще го прекарате със стиснати очи, зависи изцяло от вас.

Афродита Дурмишева

В момента е студент по Журналистика в Нов български унивеститет. Вдъхновява се от новото, различното и предизвикателствата. Фен е на качествената музика, съпроводена с приятна компания и вино. През свободното си време чете книги, излиза с приятели и прави опити да се учи да свири на акустична китара.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни