Българската банда Saint Electrics представи чисто ново видео


Родните рокаджии от бандата Saint Electrics представиха видео към своето последно парче "Burning Bitter Sour Romance". И честно казано, на нас определено ни допадна. Не само, защото по принцип се кефим на черно-бели клипове, макар и тази концепция да е често използвана, а защото видеото действително е яко. Парчето също.

Ако случайно не знаете, Saint Electrics се състои от трима добре популярни български рок музиканти, стига внимателно да сте следили сцената през годините, разбира се.


Водещ вокал и бас на Saint Electrics е Гриша Георгиев, когото по-паметливите от вас вероятно помнят от проекти като Портокал, Матакка и Докле & Грийш. Мирослав Иванов е китари, вокали и кийборд, докато на барабаните е Деян Драгиев - Драката. Последният е минал през банди като Babyface Clan, Panican Whyasker, Ревю и Уикеда, докато Миро може да се похвали дори със солови проекти.

Saint Electrics
Saint Electrics

"Burning Bitter Sour Romance" е сингъл от предстоящия дебютен албум на Saint Electrics, който засега е с работно заглавие Keep Me Calm. Предвижда се албумът да съдържа десет на брой авторски парчета, изключително различни в музикално, емоционално, тематично и социално отношение. От Saint Electrics обаче обещават, че в основата ще бъде истинският здрав рокендрол.

Песните са вече записани в студиото на Народно читалище "Харманли", не без помощта на Константин Райдовски (рекординг и миксинг), Господин Господинов - Гепи (мастеринг) и Росен Захариев - Роко (тромпет). Очаква се Keep Me Calm да излезе на бял свят до края на тази година.

Видеото към "Burning Bitter Sour Romance" е режисирано от самата банда, което е донякъде доста неортодоксално, а оператор е Александър Михайлов. Поли Герасимова стои зад специалните ефекти, докато Богомил Енчев е автор на монтажа.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни