Шести сезон на популярния сериал "Игра на тронове" е все по-близо. На 24 април ще бъде излъчен първият епизод, а феновете отдавна тръпнат в очакване, развивайки куп теории какво ще се случи в сагата.

Дали Джон Сноу е жив? Каква ще бъде съдбата на Санса? Къде е Бран? И още десетки въпроси, на които само сценаристите имат отговор.

За пръв път сериалът ще предхожда книгите, по които е създаден. След като Дж. Р. Р. Мартин не спази обещаните срокове и шестият роман от поредицата "Ветровете на зимата" все още не е завършен, продукцията на HBO все пак ще стартира, тъй като сценаристите са запознати с основната сюжетна линия, която следва авторът.

Късно снощи официалната фейсбук страница на сериала публикува ексклузивни кадри от предстоящия сезон. Някои от тях са откровени тийзъри, докато други загатват съдбите на кои герои ще бъдат център на действието.

Разбира се, все още всички само гадаем. Защото, както добре знаем, и Дж. Р. Р. Мартин, и сценаристите могат да ни поднесат изненади, каквито изобщо не сме очаквали.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар