Безспорно една от най-шокиращите звездни раздели на годината е разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит. След около десетилетие заедно двамата разделиха пътищата си, при това твърде шумно и далеч от деликатно.

Причината: непреодолими различия, според адвокатите на Джоли, но и далеч по-страшни аргументи бяха посочени от нейна страна, а именно насилие към децата им от страна на Пит. Актрисата дори поиска пълно попечителство над шестте им деца (три биологични и три осиновени), като към настоящия момент двамата са постигнали временно съгласие за попечителство, според което Брад Пит има право да посещава наследниците си, но само в присъствието на терапевт.

Драмите между тях обаче продължават и в момента актьорът е взел под прицел бившата си съпруга. Той и адвокатите му я обвиняват в това, че излага на показ живота на децата им, разкривайки подробности по време на шумното медийно отразяване на тяхната раздяла.

Адвокатите му допълват още, че според тях защитниците на Анджелина Джоли се опитват да го очернят публично, а тя е нарушила споразумението за защита на личния живот на децата, разкривайки името на семейния им психотерапевт.

Дали и как актрисата ще отвърне на удара, предстои да разберем. Надяваме се обаче децата им наистина да не се превърнат в изкупителна жертва на битката между своите родители.

Още за Анджелина Джоли и Брад Пит:

Само на 15... Анджелина Джоли преди известността

Анджелина Джоли пред обектива на... Брад Пит

Морската приказка на семейство Джоли-Пит

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар