Божана Кацарова представи книгата си "Стая 102. 90 рецепти с история"

MasterChef Божана Кацарова приготви изкусителен шоколадов мус за представянето на първата си авторска кулинарна книга „Стая 102. 90 рецепти с история“.

Гостите се насладиха на рецептата с провокативното название „Кал от рая“, както и на апетитни тостади с риба тон, които всеки може да си направи в домашни условия лесно и бързо. Това е и концепцията на изданието – да направи дори мастър рецептите лесни и достъпни, а готвенето да се превърне в истинско удоволствие. 

Божана Кацарова призна, че е непоправим гурман и цени високо питателната, вкусна и красиво поднесена храна. Въпреки малкото време, с което разполагаше, тя доказа, че с малки хитринки и желание, дори и с изискан тоалет, фините дами могат да зарадват своето семейство и приятели с нещо изключително. А в книгата „Стая 102. 90 рецепти с история“ са подбрани идеи „за всекиго по нещо“, дори за вегетарианци. Рецептите обхващат целия асортимент от продукти – от „омар с черен хайвер“ до „кюфтенцата на баба“. А с правилното ръководство всеки може да направи френски пържени филийки, индийски яйца по панагюрски или японска туршия.

Божана използва повода, за да благодари на екипа си, заедно с когото е създала книгата „Стая 102. 90 рецепти с история“, както и на ексклузивния си партньор - онлайн магазина gastronom.bg.  От своя страна Ивайло Георгиев, изпълнителен директор на сайта за пазаруване, сподели, че политиката на компанията е в пълен синхрон с философията на кулинарката за модерен, динамичен и глобален поглед към ястията, въплъщаващ последните тенденции, както в готвенето, така и в lifestyle-а на градския човек. И не на последно място, компанията подкрепя сбъдването на мечтите с упоритост, оптимизъм и сериозна работа, което категорично се доказва от биографичните елементи, правещи рецептите на Божана толкова увлекателни като четиво.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни