Боро Първи, когото сигурно познавате и от времето на хип-хоп дуото Чукито & Boreau, представи първо видео от своя нов албум, носещ името "Добре дошли".

За първи сингъл от новата тава Боро е избрал парчето "Танцувам и си пея", което включва и участие от страна на Колеца. Парчето е продуцирано от Боята.

Идеята за видеото на "Танцувам и си пея" не е нещо супер иновативно, но е винаги яко, когато я видиш в изпълнение. Казано накратко, Боро Първи е събрал за видеото компилация от свои фенове, които си "танцуват и пеят" в унисон с припева на песента.

Изгледахме видеото и трябва да признаем, че някои от участниците в него са си направо покъртителни, като по-добре да се уверите сами. Верен на себе си, Боро отново залага на хитра и креативна лирика, като например "Расъл съм в среда на греда след греда, целиш към върха, а си пълна среда / Искам песен заедно с Мария Илиева, ама аз да пиша текста и докато пия кайсиева".

Очакваме с интерес нови неща от Боро Първи, а междувременно вие можете да следите за всичко ново около него в Facebook и Twitter.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар