Bookstagram Vibes: Запознайте се с justmybookstagram


Bookstagram vibes е най-новата рубрика на VIBES, в която ще ви представяме книжни instagram профили, които ни вдъхновяват.

Днес ви срещаме с Мартин и неговия justmybookstagram. Мартин е на 19 години и преди няколко месеца завършва езикова гимназия с интензивно изучаване на немски и английски език. През есента му предстои да прекрачи прага на ново учебно заведение, но вече като студент, който ще изучава Графичен дизайн.

Книголюбител е още от дете, като тази любов се заражда от приказките за лека нощ, с които всяка вечер го приспиват родителите му. Когато започва да чете сам, затвърждава обичта си към литературата с поредицата за Хари Потър.

Любимите му автори са Дж. К. Роулинг, Сара Дж. Маас, Стивън Кинг и Рик Риърдън. За последния казва, че той е човекът, който е успял да го накара да се влюби в гръцката митология.

През 2016 година Мартин решава, че иска да споделя обичта си към четенето с рата в интернет и така създава своя блог. Друга негова голяма страст е фотографията, която го подтиква да си направи профил в Instagram, където да споделя снимки на книгите си.

Благодарение на двете платформи открива много хора с които има общи интереси и които днес може да нарече приятели.

Можете да последвате justmybookstagram тук

Станислава Симидчийска

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни