Bookstagram vibes е най-новата рубрика на VIBES, в която ще ви представяме книжни instagram профили, които ни вдъхновяват.

Днес ви срещаме с Мартин и неговия justmybookstagram. Мартин е на 19 години и преди няколко месеца завършва езикова гимназия с интензивно изучаване на немски и английски език. През есента му предстои да прекрачи прага на ново учебно заведение, но вече като студент, който ще изучава Графичен дизайн.

Книголюбител е още от дете, като тази любов се заражда от приказките за лека нощ, с които всяка вечер го приспиват родителите му. Когато започва да чете сам, затвърждава обичта си към литературата с поредицата за Хари Потър.

Любимите му автори са Дж. К. Роулинг, Сара Дж. Маас, Стивън Кинг и Рик Риърдън. За последния казва, че той е човекът, който е успял да го накара да се влюби в гръцката митология.

През 2016 година Мартин решава, че иска да споделя обичта си към четенето с рата в интернет и така създава своя блог. Друга негова голяма страст е фотографията, която го подтиква да си направи профил в Instagram, където да споделя снимки на книгите си.

Благодарение на двете платформи открива много хора с които има общи интереси и които днес може да нарече приятели.

Можете да последвате justmybookstagram тук

Автор

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Напишете коментар