Биографичният филм за Queen и живота на Фреди Меркюри "Бохемска рапсодия" е едно от кино заглавията, които чакаме с огромно нетърпение. Лентата ще дебютира на голям екран на 2 ноември.

Още в началото на трейлъра виждаме как Фреди и останалите получават остър, но добър въпрос - какво различава Queen от всички останали, които просто мечтаят да бъдат рок звезди? А отговорът на Фреди Меркюри, в ролята - Рами Малек, е наистина силен.

Първите ревюта на филма изразиха някои колебания относно неговата структура и развитие, но повечето критици се обединиха около мнението, че Рами Малек прави брилянтна роля и представя Фреди Меркюри по най-добрия възможен начин.

Остава да почакаме още малко, за да си изградим сами мнение по въпроса. Иначе в ролите ще видим още Гуилим Лий като Брайън Мей, Бен Харди като Роджър Тейлър, Джоузеф Мацело като Джон Дийкън и Люси Бойнтън като Мери Остин.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар