Bobo & The Gang пуснаха първи сингъл от дебютния си албум


В края на месеца Bobo & The Gang ще представят пред публика своя дебютен албум "Говори", а вече можем да чуем и пилотен сингъл от продукцията.

Парчето носи името "Не знам", а в него можем да чуем фънк и хип-хоп звучене, подплатено от социалните рими на Бобо.

Музиката и аранжиментът на "Не знам" са дело на Bobo & The Gang, а както споменахме, автор на текста е самият Бобо. Съвсем скоро парчето ще се сдобие и с официално видео, обещават от бандата.

Дебютният албум на Bobo & The Gang ще съдържа десет авторски песни, като повечето от тях все още са неизвестни на публиката.

Bobo & The Gang е първият по рода си хип-хоп проект с бенд от live-музиканти в България. Момчетата от групата показват своето виждане за този стил с изцяло авторска музика и рими на български език. Бандата свири заедно за първи път през 2010 година на Grolsch Block Party в София.

В началото на 2014 година групата пуска официално в YouTube канала на Facing The Sun първия по рода си хип-хоп концерт от поредицата StudioLive, продуциран от Росен Ватев, съвместно с пловдивския лейбъл C.T.P Records.  След успешната серия от осем видеоклипа, записани и заснети в натурална студийна обстановка, групата участва активно в почти всяко значимо събитие в страната. Oтново през 2014г. Bobo & The Gang подгрява Stereo MC’S на Ficosota Festival.

През 2015 година бандата свири с някой от новите и актуални имена, като DE-YO, ACANTHA LANG, BLLOSOM. Bobo & The Gang подгрява и Jose James на А то Jazz Festival – София. В същата година бандата свири заедно с BLACKSTREET на част от европейското им турне, включително и в България. Имат и клубно участие тук заедно с Mystikal.

През 2016 година изявите на бандата продължават в съвместни участия, заедно с имена като: Reverie, Dj- Lala, Truth Hurts (USA) , Hanlei (UK). Миналата година групата започва и работа по новия си албум “Говори“, включващ неиздавани досега парчета. Той ще бъде промотиран на 30 март 2017г. в клуб Терминал 1 в София.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни