BNI е b2b организация, която среща и обединява представители на разнообразни бизнес отрасли в България и чужбина. От 2015 година действа на родна територия и само 3 години след старта си успя да постигне грандиозен резултат: 10 милиона лева, спечелени от препоръки.

Със стилно парти в столичен хотел BNI отбеляза грандиозното събитие. Специален гост беше създателят на куриерска фирма Speedy Валери Мектупчиян, който разказа на гостите за началото на своето бизнес развитие, за трудностите, през които е преминал и предизвикателствата, които предстоят на него и компанията му.

Основоположниците на BNI споделиха пред гостите интересни факти от "кухнята" на организацията и най-вече разкриха в цифри колко точно са спечелили членовете, развивайки бизнес помежду си.

Във време, в което контактите и препоръките са две от най-важните основи за изграждането на успешен бизнес, BNI съумява да действа активно именно в тази насока: да среща представителите на различни видове бизнес и да им помага да открият направленията, по които могат да работят заедно. А резултатът? 10 милиона лева, резултат от точно тези препоръки. И това е само началото.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар