Блейк Лайвли: за брака с Райън Рейнолдс и светлините на прожекторите


Харесахме си Блейк Лайвли още когато я видяхме за пръв път в сериала "Клюкарката". Въпреки че това съвсем не беше дебют за нея, безспорно образа на Серена ван дер Уудсен се оказа ролята, която ѝ донесе световна популярност.

След края на продукцията гледахме актрисата в няколко пълнометражни филма, като най-силно впечатление ни направиха "Диваци" и "Вечната Аделайн". Но не можем да отречем, че все още най-силното ѝ превъплъщение е това от хитовия богаташки тийн сериал.


В личен план Блейк Лайвли може да се похвали с постигането на пълна хармония. Тя е омъжена за очарователния Райън Рейнолдс (припомняме ви, че неотдавна го гледахме в супергеройския и доста забавен филм "Дедпул"), двамата имат дъщеричка и освен всичко друго - актрисата обожава да готви в свободното си време.

В юлския брой на списание Marie Claire красивата актриса споделя подробности за звездния си брак и живота под светлините на прожекторите. Интервюто е придружено със стилна фотосесия, кадрите от която ви показваме в настоящия материал.

За брака с Райън Рейнолдс: "Знаех, че той ще бъде най-добрият ми приятел през целия ми живот. И това е най-важното нещо за мен. Никога не съм познавала такова приятелство като това, което имахме с него."

За папараците и дъщеря ѝ: "Иска ми се да нямам нищо общо с това, но знаехме какъв е начинът ни на живот и че е свързан с някои трудности... съвсем друга обаче е ситуацията с детето ни. Тя не е имала възможността да вземе решение за нещата, които иска."

За нежеланието да бъде актриса: "Не исках да бъда актриса, защото всички в семейството ми се занимаваха с това. Когато си най-малкото от пет деца, се замисляш кой си ти, кой искаш да бъдеш... и се стремиш към собствената си идентичност."

За отглеждането на децата: "Райън е отгледан по нормален начин и ние искаме нашите деца да имат същия този нормален живот. Не искаме да ги лишаваме от това, което ние сме имали, защото това ще ни накара да се чувстваме като истински егоисти."

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни