Благотворителна прожекция на "Книга за джунглата"


Героите от вечната творба на Ръдиард Киплинг „Книга за джунглата“ се нареждат сред Празничните герои, защото приходите от продадените билети за специална благотворителна прожекция на най-новото приключение на Дисни ще бъдат дарени за великденската кампания на Holiday Heroes. Специалната прожекция на субтитрирана версия на „Книга за джунглата“ ще се проведе на 20 април от 18:45 в Cinemа City Mall of Sofia, намиращ се на бул. „Александър Стамболийски“ 101. Билети могат да бъдат закупени само на касите на киното, а стойността им е 14 лв. с включени 3D очила.

Уникалното кинопреживяване в джунглата на Киплинг е част от осмата поредна кампания на Holiday Heroes, за да могат хиляди семейства в нужда да посрещнат Великден с пълна празнична трапеза. Всички Герои, които ще изберат да съчетаят удовлетворението да помогнат на семейства в нужда с удоволствието да гледат страхотно кино, ще имат шанса да спечелят и оригинални подаръци от „Книга за джунглата“.

За повече информация следете сайта на Holiday Heroes и Facebook страницата на събитието.

Припомняме ви, че днес е премиерата на "Книга за джунглата" в кината в цяла България.

Базиран на безсмъртните истории на Ръдиард Киплинг и вдъхновен от анимационната Дисни класика, режисираната от Джон Фавро лента представя напълно ново епично приключение за Маугли, в чиято роля се превъплъщава изгряващата звезда Нийл Сети.

Главният герой разбира, че вече не е добре дошъл в единствения дом, който познава, когато страховитият тигър Шир Хан (с гласа на Идрис Елба), имащ горчив опит с Човека, се заканва да го унищожи като заплахa. Принуден да напусне единствения дом, който познава, Маугли предприема завладяващо пътешествие на самоопознаване под вещия взор на превърналата се в негов водач пантера Багира (с гласа на Бен Кингсли) и свободолюбивия мечок Балу (с гласа на Бил Мъри).

Маугли среща много създания, които не му мислят точно доброто, включително Каа (с гласа на Скарлет Йохансон), питон с хипнотизиращ поглед и глас, и убедителния Крал Луи (с гласа на Кристофър Уокън), който се опитва да измъкне от Маугли тайната на огъня.

Звездният каст включва още Лупита Нионго като гласа на осиновителката на Маугли - вълчицата Ракша и Джанкарло Еспозито като гласа на алфа мъжкаря на глутницата Акила. Лентата съчетава изкусно жива актьорска игра с фотореалистични компютърно-генерирани образи и ефекти (CGI), използвайки най-съвременна технология, за да потопи публиката в един пленителен и пищен свят.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни