Благотворителен онлайн търг за книги подкрепя Хора на библиотекарите


Вече около 3 месеца в Стара Загора има Хор на библиотекарите, който носи звучното име "Библиофония". В неговия състав влизат библиотечни специалисти - ентусиасти, които, макар и дебютанти, вече са забелязани и оценени, и дори поканени да участват в международния форум "Българско наследство", който ще се проведе в Балчик между 26 и 28 август. Но за тази цел те се нуждаят от средства за сценично облекло.

По тази причина СНЦ "Пътуващите книги на Стара Загора", заедно с Регионална библиотека "Захарий Княжески", гр. Стара Загора и Библиотека "Родина", гр. Стара Загора стартират благотворителен онлайн търг на книги. Целта, разбира се, е събраната сума да бъде дарена за участието на "Библиофония" в културния международен форум.


Как да се включите?

Можете да занесете лично или да изпратите по куриер за своя сметка една или повече книги в офиса на "Пътуващите книги на Стара Загора". Адресите са гр. Стара Загора, ул. „Кольо Ганчев“ 62 – 64, ет. 2 или офис на Еконт – гр. Стара Загора, офис Мототехника, за Олга Клисурова, тел. 0898440998.

Началото на търга за всяка книга настъпва в момента на публикуването на пост във фейсбук събитието, което можете да следите тук. Задължително е да присъства минимум една снимка на книгата.

Дарителят на книгата определя първоначалната цена, като тя трябва да бъде възможно най-ниска спрямо сумата, на която се продава в книжарниците. Ако пък книгата е нова, цената започва от 50% от коричната. Наддаването започва с предлагане на цена, по-висока от предходната, а стъпката за наддаване е не по-малко от 1 лев.

Краят на търга е по преценка на продаващия, но не по-рано от 3 дни.

А ето я и групата във фейсбук, в която можете да следите всички активни търгове.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни