Ротари Клуб София Интернешънъл организира благотворителен концерт, свързан с осигуряване на транспорт за дарения на медицинско оборудване от Германия
и Австрия за български болници и други хуманитарни каузи.

От организацията посочват следното:

"Уважаеми дами и господа,

От името на Ротари Клуб София Интернешънъл бихме желали да Ви предложим възможността съвместно да подкрепим една благородна кауза.

Ротари е доброволческа, хуманитарна и неправителствена организация с нестопанска цел. Ротари Клуб София Интернешънъл е първият англоговорящ клуб в България вече със 17 години история. Членовете са българи и чужденци, лидери в различни бизнес направления, представители на дипломатически мисии и държавни институции.

Ротари Клуб София Интернешънъл организира благотворителен концерт с
международни изпълнители от Италия на известни арии на Верди, Белини, Вагнер, Бизет и др., интерпретирани от Larissa Alice Wissel, акомпанирана от маестро Kleanthe Russo на пиано.

Средствата, които ще бъдат събрани от концерта са предназначени за Med-Bul проект. на клуба свързан с осигуряване на транспорт за дарения на медицинско оборудване от Германия и Австрия за български болници и други хуманитарни каузи. Ротари Клуб София Интернешънъл е реализирал подобни проекти за повече от 500 000 евро през годините.

Благотворителният Гала концерт ще се реализира на 09.05.2022 г. от 19 ч. в Софийска опера и балет. Вход на човек 60 лв.

Програмата на концерта включва: откриване с кратко представяне на клуба и благотворителната кауза, Гала концерт и накрая ще завършим с коктейл и почерпка за гостите.

За нас ще бъде чест и удоволствие да реализираме благотворителния концерт на
Ротари Клуб София Интернешънъл с ваша подкрепа като ви каним да станете наш специален партньор / спонсор предоставяйки ваши продукти или финансова подкрепа. Също така, ако желаете, за дарена сума от вас ние може да предоставим билети за концерта.

От наша страна ще осигурим реклама на Вашия бранд/продукт в нашите комуникационни канали. Събитието очакваме да се посети от около 150-200 гости, които са в сферата на бизнеса (основно чужденци). Чрез каналите ни за комуникация, ще достигнем до всички Ротари клубове в България, дипломатически мисии, международни организации, до много фирми и до широката публика. Събитието ще бъде отразено от водещи български електронни медии, както и в
социалните мрежи.

Ротари концерт

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар