Хората от Urban Tapes ни зарадваха с чисто нова акустична сесия, като този път главно действащо лице е фронтменът на Hayes & Y - Благослав Анастасов. С Благо сме ви срещали и преди, като можете да си припомните тук разговора, който проведохме с него и с още един от членовете на една от най-добрите български инди рок банди.

Сега Благо се включи "соло" в поредицата от акустични сесии на Urban Tapes, взимайки китарата си и слизайки в една от софийските метростанции.

За Urban Tapes Благо изпълни едно от популярните парчета на Hayes & Y - "Special", за късмет на случайните хора, които се оказаха наблизо в този момент. На нас поне би ни било адски приятно да чуем това парче на живо, особено и докато очакваме влака ни да пристигне. А шансът да го пропуснем, изчаквайки следващия, би бил повече от сериозен.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар