Ако вашето ЕГН го позволява, вероятно помните, че филмите за Блейд с участието на Уесли Снайпс бяха голяма работа. В крайна сметка, говорим за период от историята на киното, когато продукциите за супергерои не бях чак толкова успешни и популярни, колкото в момента.

Но кой е Блейд?

Блейд е комиксов персонаж на Marvel, създаден през 70-те години на миналия век. Героят обаче добива широка популярност през 90-те години, когато е направен първият филм, базиран върху него. В главната роля е Уесли Снайпс, а лентата постига страхотен успех в световен мащаб. Филмът е последван от общо две продължения, както и телевизионен сериал.

По време на тазгодишния Comic Con в Сан Диего бе потвърдено, че нов филм за Блейд е част от бъдещите планове на Marvel. Нещо повече - в главната роля ще влезе двукратният носител на "Оскар" Махершала Али, който ще наследи Уесли Снайпс в ролята. Али е носител на статуетката на Академията за ролите си в "Лунна светлина" и "Зелената книга".

Все още няма потвърдена дата за премиерата на новия "Блейд", нито пък е обявен режисьорът на лентата. Със сигурност обаче новините са вълнуващи, особено за феновете на Ловеца на вампири.

Marvel обяви и много други новини по време на Comic Con, сред които името на новия филм за Тор, няколко нови сериала, планове за филми за Фантастичната четворка и X-Men и други.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар