BLACK WEEKEND или реални намаления до -45%

Пред прага на старта на голямото пазаруване за Коледа и Нова година вас ви очаква приятна изненада!


Какво означава „Black Weekend“?

Наименованието, буквално преведено като „Черен уикенд“, няма нищо общо с най-тъмния цвят. Името му води началото си от САЩ и е аналог на т. нар. Black Friday („Черен петък“), който обозначава деня, следващ празника “Ден на благодарността“, който се празнува там.

С какво е толкова значим този ден за всеки купувач? С това, че точно тогава се предлагат шокови, извънредни намаления на всякакви стоки, като чрез тази акция се поставя началото на предколедното пазаруване. Традицията повелява в деня на Черния петък магазините и моловете да се отварят значително по-рано, отколкото в другите дни и съответно, да се затварят по-късно от обичайното. Отстъпките в цените на стоки са толкова големи, както през никой друг период в годината.

BLACK WEEKEND ОТНОВО В БЪЛГАРИЯ!

Огромните намаления по време на Black Friday не са привилегия само на американците – други държави също са последвали този пример. Сред тях е и нашата страна, която се включва в тази акция не за пръв път.

В дните от 23.11.2018 г. сутринта до 25.11.2018 г. вечерта събитието Black Weekend се провежда за втора поредна година в България!

Какви са намаленията?

Повече от когато и да било през цялата година, вие ще срещнете неочаквани и напълно реални намаления от -45% и повече!

За какви стоки се отнасят тези намаления?

Ще се очаровате от изключително богат асортимент от над 500 артикула дрехи както за дами, така и за господа, с чувствително намалени цени за посочения период.

Къде да намерим намалените стоки?

Ако не Ви се стои по безкрайни опашки или се боите от загуба на ценно време поради многобройни, блъскащи се тълпи от купувачи, за вашето удобство и безопасност е помислено. Решението е просто и лесно – поръчка онлайн и доставка до дома или до най-близкия куриерски офис! Цялата полезна информация относно акцията Black Weekend можете да намерите тук: www.blackweekend.bg.

За да се насладите на широк избор и да оползотворите бюджета си по най-оптималния за вас начин, имате възможността да посетите най-големите онлайн магазини, включили се в тазгодишната кампания, където ще намерите желаните покупки. 

Сред тях са известни портали като:

  • ELZA.BG – с най-модерни предложения за мъжки и дамски дрехи, стилни линии и актуални цветови гами за сезон есен-зима. Посетете този онлайн магазин на: www.elza.bg;
  • PAZARUVAI.BG – сайтът на разнообразието и изобилието от модни дрехи за дами и джентълмени, който ще откриете лесно тук: www.pazaruvai.bg;
  • BLAZER.BG – всичко за мъжа, от тениски и ризи до панталони, сака и якета. Заповядайте в портала на: www.blazer.bg;

както и в други сайтове, отразяващи Black Weekend – просто посетете специализирания сайт www.blackweekend.bg, за да видите цялата информация относно електронните магазини, които са на Ваше разположение със страхотни намаления по време на трите дни, посветени на Black Weekend за вас!

За същия период от 23.11.2018 г. до 25.11.2018 г., грандиозното събитие ще зарадва купувачите и на още две знакови балкански държави – Румъния и Гърция.

Ако пазарувате от Румъния, Вашият пътеводител към това извънредно и специално събитие ще намерите тук: www.blackweekend.ro

Намаленията отново няма да бъдат по-ниски, те ще започват от -45% и повече! Възможността да притежавате ценна, стилна дреха на извънредно достъпна цена е тук и сега, в най-големите онлайн магазини на северната ни съседка!

Доставете си удоволствието от пазаруване през тези три дни на Black Weekend и ще останете доволни!

В южната ни съседка Гърция всички заинтересовани от Black Weekend могат да намерят цялата налична информация на: www.blackweekend.gr

На невероятните отстъпки, започващи от 45 % и нагоре, намиращите се в Гърция потребители могат да си позволят красота и стил за предстоящите празници. С намаленията, които Ви предоставя Black Weekend, със сигурност ще останете щастливи и няма да бъде ощетен джоба ви, за да посрещнете спокойно, подобаващо и с много усмивки предстоящите Коледни и Новогодишни празници!

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни