The Black Eyed Peas отново са тук, макар и с намален състав. След като поп-рап бандата си взе известна почивка от сцената, сега will.i.am и компания се завръщат с първия си албум от 8 години насам. И първи откакто шеметната Fergie напусна групата.

В сряда The Black Eyed Peas представиха ново парче - "Big Love", а в Instagram представиха и официален кавър на сингъла.

"Това е всичко, което сме ние. Всичко от което сме направени", може да се прочете в кепшъна под изображението.

"Big Love" не се различава особено от типичното за BEP звучене, смесващо стилове като поп и хип-хоп. В парчето групата засяга теми като социалната справедливост, правейки референции и към студенския протест "March for Our Lives", борещ се за затягане на контрола върху притежанието на оръжия в САЩ.

Бандата вече е без своя дългогодишен член Fergie. През февруари will.i.am официално обяви, че 43-годишната певица напуска групата, за да се отдаде на солова кариера. В момента The Black Eyed Peas са в състав will.i.am, Taboo и apl.de.ap.

Логично, Fergie няма да участва в предстоящия седми албум на групата, носещ името Masters of the Sun. Проектът ще види бял свят на 12 октомври.

Чуйте и "Big Love":


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар