Преди няколко месеца ви показахме колекция от страхотни подаръци за хора, които обичат да четат. Днес отново сме ви подготвили нещо подобно, но този път подаръците са предназначени най-вече за дамите, които обичат да четат... Хари Потър.

Бижута. Прелестни аксесоари, вдъхновени от необятната вселена на Дж. К. Роулинг. Произведения на изкуството, които всеки себеуважаващ се фен на поредицата ще оцени подобаващо.

Бързаме да споделим, че подобни шедьоври можете да откриете в eBay и etsy. Ние вече се разровихме и открихме някои от артикулите, които ще видите в настоящия материал. И нямаме търпение да се сдобием с поне един от тях. А защо не и повече?

Талантливите автори на всички тези аксесоари не просто са пресъздали основни моменти от книгите за Хари Потър, но са вникнали и в най-големите детайли от творбите. Виждаме яйцето на Седрик Дигъри от четвъртия роман, снича, който Дъмбълдор завещава на Хари, унищожения дневник на Том Риддъл... и още, и още.

Място сред бижутата намира и една от най-емблематичните реплики в цялата сага, а именно диалога между Дъмбълдор и Снейп, при чието прочитане отново и отново настръхваме.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар