Марина Ан Ханцис, позната по-добре с артистичния си псевдоним Саша Грей, е една от най-популярните порноактриси в историята на индустрията. Можеща да се похвали с 315 порно филма зад гърба си, Саша Грей и до днес остава едно от най-влиятелните имена в бизнеса за възрастни, макар и от години да не е част от него.

1

Родена на 14 март 1988 година в Норт Хайлендс, Калифорния, Саша Грей израства в семейството на механик и майка държавен работник. Има британска, гръцка, ирландска и полска кръв. Като малко момиче често сменя училищата си, но въпреки това успява да завърши гимназия година по-рано - на 17-годишна възраст.

3

Саша Грей става част от порно индустрията на едва 18-годишна възраст. Първоначално тя се снима с псевдонима Ана Карина, който в последствие променя на добилото световна известност Саша Грей. "Саша" тя взима от фронтмена на германската индъстриъл банда KMFDM Саша Кониецко, докато "Грей" е взаимствано от литературната класика на Оскар Уайлд "Портретът на Дориан Грей".

4

Първата сцена в кариерата на младата порноактриса е оргия с легендата Роко Сифреди в лентата The Fashionistas 2.

5

През 2008 година Саша Грей става най-младата актриса в историята, която е отличена като изпълнител на годината в ежегодните награди на порно индустрията AVN.

6

На 8 април 2011 година се стига до тъжен момент за всички почитатели на Грей. На личния си Facebook акаунт актрисата обявява, че прекратява кариерата си в порното. Тя е на едва 21 години, когато обявява публично решението си.

7

Напускайки порното, Саша Грей се концентрира върху усилията си да изгради кариера в киното. Първият й голям удар е ролята в The Girlfriend Experience, където Грей получава възможността да се снима във филм на именития режисьор Стивън Содърбърг. Това отваря пред нея врати и към други възможности в киното, като следват участия в още осем филма, както и роля в няколко епизода на популярния телевизионен сериал "Антураж".

8

Освен като актриса, Саша Грей се изявява и като писател. През 2013 година тя издава еротичен роман, който кръщава с името The Juliette Society. Някогашната порнозвезда има сериозни интереси и в областта на музиката, дори ставайки част от индъстриъл проекта aTelecine. И до днес Грей се изявява и в ролята на DJ.

9

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар