Birthday girl: Нина Добрев


За Нина Добрев определено можем да твърдим, че е наше момиче. Световноизвестната актриса е родена през 1989 година в София, а днес, на 9 януари, празнува своя 27-и рожден ден. Честито!

Въпреки че животът ѝ започва в България обаче, Нина почти не познава нравите на родината ни, защото, когато е на 2 годинки, семейството ѝ, заедно с нея, се мести в Канада. Заживяват в столицата Торонто, откъдето ѝ започва осеяният с изкуства път на бъдещата актриса.

Гимнастиката и танците са първата ѝ любов. Те я отвеждат в Гимназията по изкуства, но скоро след това, на 14-годишна възраст, Нина вече е пред камерите. Но не като актриса, а като модел.

Кариерата ѝ следва естественото си развитие. Първи са телевизионните реклами, а след това идва ред и на филмовите роли. Нина се е превъплъщавала в различни образи - от спасено от нацистите дете до самотна тийн майка.

Главозамайващият успех обаче идва със сериала "Дневниците на вампира". Актрисата разказва, че се явява на кастинг, без да има големи очаквания. Притесненията се оказват напразни, защото я избират за главната роля и Елена, за чиято любов се борят двама братя, бързо се превръща в един от най-популярните телевизионни персонажи.

Неотдавна Нина реши да напусне продукцията. В каква посока ще поеме от тук нататък, предстои да разберем.

Любопитно е, че рожденото име на актрисата всъщност е Николина Добрева. Нина е нейното галено наименование, а фамилията си променя, когато получава американско гражданство. Предполагаме обаче, че причината съвсем не е за да прикрие произхода си, а просто защото така е по-благозвучно за англоговорящия свят.

А що се отнася до българските ѝ корени - младата звезда неведнъж е забавлявала водещите в различни предавания, говорейки на родния си език. Освен това често се прибира в България, където живее по-голямата част от нейното семейство.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни