Излиза на български език биографията на Jay-Z


Не съм бизнесмен, аз съм бизнесът, човече! Благодарение на издателство Hybrid Books, на български език излиза биографията на Jay-Z - един от най-успешните и велики хип-хоп артисти на всички времена.

Jay-Z – самият начин на живот. Събуждате се с негов хит по радиото, използвате негова марка козметика, обувате „Рокауеър“ джинси и „Рийбок Ш. Картър“ маратонки, хапвате в неговия ресторант „Дъ Спотид Пиг“. На път за чаша коняк „Дюсе“ в клуба му 40/40 се абонирате за стрийминг услугите на „Тайдъл“ и слушате негова песен в дует с Бионсе. Каквото и да правите, той ще печели пари от вас.


Empire State of Mind разкрива как Jay-Z шеметно се издига от мрачните улици на Бруклин до върховете на бизнеса, от просяк до милионер. История, разказана от хората, изживели я заедно с него – съучениците му в гимназията „Джордж Уестингхауз“ в Бруклин, приятелят от детинство, който го вкарва в бизнеса с дрога, диджеят, който го убеждава да зареже пласирането на наркотици и сериозно да се захване с музиката.

Jay-Z

Empire State of Mind е задължително четиво за хора с хъс към предприемачеството. Защото историята на книгата разказва за човек, тръгнал от дъното и издигнал себе си до статут на бизнесмен с активи за стотици милиони долари. Jay-Z е синоним на успеха, а неговата биография ще ни разкрие поне части от тайната му - как е успял и какво му е струвало.

Jay-Z

Jay-Z държи рекорда за най-много награди "Грами", спечелени от хип-хоп артист - цели 22. Негов е и рекордът за най-много №1 албуми в чарта Billboard 200 - 13. Списание Rolling Stone го включва в класацията си за стоте най-велики изпълнители на всички времена. През 2017 година Jay-Z се превръща в първият рапър, приет в Songwriters Hall of Fame.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни