Тематичната песен на всеки един от филмите за Джеймс Бонд е музикално събитие, а изключение не прави и тази година. 18-годишният феномен на съвременната поп музика Били Айлиш представи песента, написана и изпълнена специално за "Смъртта може да почака" - новият филм от поредицата за агент 007.

Въпреки крехката си възраст, Били Айлиш вече е носител на шест награди "Грами", поради което не е никак изненадващо, че именно тя бе поканена да напише и изпълни песента от новия "Бонд". Тази чест се е отдавала на някои от най-големите имена в музиката, като достатъчно е да споменем имената на Мадона, Адел, Тина Търнър, Моби, Сам Смит, Джак Уайт и Алиша Кийс.

Парчето към "Смъртта може да почака" определено успя да ни заплени за нула време, тъй че ви предлагаме да го чуете още сега:

 

Само преди броени дни Били Айлиш демонстрира таланта си и на сцената на "Оскарите", когато изпълни кавър на вечната класика "Yesterday" на The Beatles.

Песента към "Смъртта може да почака" е написана от Били Айлиш и нейния брат Finneas, с когото тя си колаборира през повечето време. Участие в песента взима китаристът на култовите The Smiths Джони Мар, а собственото си докосване върху парчето са оставили и големите Ханс Цимер и Мат Дънкли.

 

За Били Айлиш вече е в реда на нещата да пише история, като това се случва и този път. 18-годишната американка се превърна в най-младия артист в историята, който записва тематичната песен за филм от поредицата за Бонд. За първи път тя ще изпълни парчето след само четири дни, когато Айлиш ще се качи на сцената на Британските музикални награди.

Феновете на Били Айлиш имат какво да очакват в близко бъдеще, тъй като се очаква съвсем скоро стрийминг платформата на Apple да представи документален филм за 18-годишната певица.

Новият филм за Джеймс Бонд излиза на кино екран през април, а освен Даниел Крейг, в ролите ще видим още Рами Малек, Кристоф Валц, Лашана Линч, Наоми Харис, Бен Уишоу и други. Това ще бъде последната роля на Даниел Крейг като агент 007.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар