Искаме или не, лятото отдавна си замина и колкото и да упорстваме, носейки ефирните си дрехи, студовете бавно, но сигурно се прокрадват и без връхно облекло сме за никъде. Или поне за навън не сме.

Днешната модна почит отдаваме на една дреха, която години наред присъства и в дамските, и в мъжките гардероби. Преживяла е не един и два възхода и падения, а към настоящия момент считаме, че една от онези класики, които задължително намират място в гардеробите ни.

В бързото време, в което живеем, понякога модата също трябва да бъде бърза. И под това определение нямаме предвид лесносмилаема, разбира се. А приложима.

Една дреха може да има няколко живота. Понякога да бъде официална, друг път - кежуъл. Понякога да я комбинираме с токчета, а друг път - с кецове. Понякога да я носим през прохладната есен, а друг път - през студената зима.

Коженото яке отговаря на всички тези критерии. Обожаваме небрежния оттенък, който придава и на най-елегантния аутфит. Харесваме бунтарското му излъчване, което носи характер и индивидуалност - все качества, отличаващи индивида от масата.

Не на последно място, тази връхна дреха можем да носим в поне три от четирите сезона. Можем да я съчетаваме и с рокли, и с деним, да добавяме шалове и шапки или просто чифт слънчеви очила.

В настоящия материал сме подбрали няколко кадъра, демонстриращи различните начини, по които можем да носим коженото яке. А кой е вашият?

Автор

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Напишете коментар