В днешно време съдържателното писане е предизвикателство дори за най-добрите в сферата. В основата на всеки добре поднесен продукт стои словото, а то достига до своята целева маса чрез сайтове, блогове и различни социални мрежи. По тази причина грижата за присъствието на малки и големи бизнеси в интернет придобива все по-голямо значение за успеха на работа. Потенциалните клиенти могат да бъдат силно разочаровани при сблъсък с невярно, неграмотно или непълно поднесена информация.

Големият поток от информация, която ежедневно се появява онлайн, често отмества фокуса от качественото съдържание и основните функции на текста остават неизпълнени. Потребителят, до когото искате да стигнете, е едновременно пренаситен от разнообразни текстове, но и "гладен" за качествена информация, която да му бъде поднесена по интересен начин и да го завладее толкова, че да се възползва от това, което предлагате.

Редица термини, сред които най-обширен е "content writing", се занимават именно с техниките за създаване на текст с цел продажба, който не само да грабне окото, но и да задържи вниманието за по-дълго. 

Ако тези и сходни въпроси ви вълнуват, станете част от тазгодишното издание на Bulgarian Digital Week, в рамките на което Станислава Симидчийска - съосновател на копирайтинг агенция CopyVibes, нашия сайт Vibes.bg и дамския портал HubavaJena.bg, ще говори на тема "Как да създаваме съдържание, което задържа потребителското внимание". Лекцията, която ще се състои на 26 септември от 11 ч. в Палата №10 в Международен панаир Пловдив, приветства както хора с различни бизнеси, които осъзнават нуждата от качествено съдържание, което да представя техния продукт, така и навлизащи в сферата на копирайтинга млади хора, които ще получат ценни съвети за бъдещото си развитие. 

Силата на думите е доказана от векове, но въздействието им се определя от уменията на пишещия/говорещия. Талант е да завладяваш чрез слово, но дори и най-надарените в сферата непрестанно се развиват, търсейки нови начини да придадат по-креативна нотка на своите текстове. По тази причина събитието може да бъде от интерес на всеки, чиято основна цел е да предоставя на потребителите си нови знания, поднесени по неповторим начин.

Събитието е безплатно, а тук можете да следите всички подробности около него.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар