Последната кампания на Александър Уанг е вдъхновена от замъглените линии между фантазията и реалността. Наречена BEYOND REALITY, кампанията включва красиви топ модели и популярни лица от света на шоубизнеса като Lil Yachty и R. Kelly.

Кадрите са заснети от легендарните модни фотографи Inez & Vinoodh в старата сграда на полицията в центъра на Манхатън. Кампанията е цветна и колоритна, а подобно на други кампании на Александър Уанг, всичко навява усещането за страхотно парти.

Според официалния прес рилийз на кампанията, "изображенията изпращат зрителите до измислено събиране и фантастичен сценарий, който се разгръща в кухнята, в банята, дансинга или асансьора, или в Зелената стая на изпълнителя. Всичко това изглежда като зад кулисите. Виждаме ги заснети в "папараци" стил при пристигане, както и при техния "walk of shame" на сутринта. Измисленият сценарий изобразява нощен разврат, включващ някои изненадващи гости".


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

1 коментар

Напишете коментар