Бионсе представи изящно видео към една от песните в "Цар Лъв"


Една от кралиците на съвременната поп и R&B музика Бионсе представи изящно видео към "Spirit" - една от песните в саундтрака на "Цар Лъв".

Както е известно, американката е част и от актьорския състав на лентата на Walt Disney, озвучавайки Нала. Някои любопитни факти за предстоящия лайв-екшън римейк на "Цар Лъв" можете да видите ТУК.

Видеото към "Spirit" предлага спиращи дъха красиви кадри от пустинята, а сред специалните участници в него е и първородната дъщеря на Бионсе и Jay-Z - Блу Айви.

"Концепцията на това видео е да покаже как Бог е художникът и че естествената красота в природата не се нуждае от дирижиране", обясни Бионсе по отношение на видеото към "Spirit", добавяйки: "Това е красотата на цвета, красотата на меланина, красотата на традицията".

"Spirit" е част от официалния саундтрак на "Цар Лъв", куратор на който е самата Бионсе. Освен нея, участие в него взимат още артисти като Кендрик Ламар, Childish Gambino, Фарел Уилямс и Jay-Z.

"Саундтракът е любовно писмо към Африка, поради което исках да съм сигурна, че сме открили най-добрите таланти от континента. Исках да бъде автентично по отношение на това, какво е хубавото в музиката на Африка", казва още Queen Bey. И продължава: "Има много барабани, много песни, всички тези невероятни звуци, миксирахме с някои от продуцентите в Америка. Може да се каже, че успяхме да създадем наш собствен жанр. Вярвам, че саундтракът ще добие визуален образ в съзнанието ви. Това е повече от музика, защото всяка песен разказва историята на филма."

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни