Колаборациите между Бионсе и Coldplay явно тепърва започват. След като дивата записа дует с британската рок група, който се превърна в част от последния им албум Head Full of Dreams, сега певицата се появи в последния им клип към песента Hymn for the Weekend.

Режисьор на пъстрото видео е Бен Мор, а в арена за заснемане се превръща Фестивала на цветовете в индийския град Мумбай. Екзотичният дух на азиатската страна е изцяло пренесен в клипа, който съпътства песента. И най-малките детайли, специфични за далечната държава, намират място в интерпретацията на популярната музикална група.

Съпругата на Джей Зи влиза в ролята на индийска кинозвезда. Облечена според традициите, носеща всички необходими аксесоари, тя е превъплъщение на специфичната култура. Заедно със световноизвестната поп изпълнителка, участие във видеото взима и звездата на Боливуд Сонам Капур.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар