И преди сме ви разказвали за модната линия Ivy Park на R&B кралицата Бионсе, представяща ни нейния прочит на спортните дрехи и аксесоари.

Сега Бионсе открехна вратата към есенно-зимната колекция на марката, като тя го стори по един от възможно най-добрите начини - със специално и силно видео, главният герой в което е самата тя.

В продължение на малко повече от минута, Queen Bey ни изнася чувствен монолог за своята духовна одисея, докато същовременно можем да я видим в дрехи от новата колекция на Ivy Park, включително тренирайки и полагайки грижи за тялото си.

980x

"Всеки ден уча тялото си, че мога да стигна малко по-надалеч. Зная, че тялото ми може да се научи да се извива, без да се пречупи. Когато съм на път да се предада, представям си хората, които обичам повече от всички останали. Представям си ги, където и да са по света. И си представям как тичам към тях. Виждам лицата им, усмивките им, тяхната подкрепа и колко горди са с мен. Те крещят моето име, а аз стигам до края. Преодолявам болката и намирам любовта."

Думите на Бионсе са придружени с лични кадри от нейното семейство, включващи половинката й Jay Z, дъщеря й Блу Айви и майка й Тина Лоусън.

Ето и въпросното видео:


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар