Един от най-успешните футболисти в историята на България Димитър Бербатов ще зарадва феновете си със своята първа автобиография. Книгата ще носи името "По моя начин" и ще излезе от печат на 10 ноември. Феновете на нападателя ще могат да прочетат историята му в обем от 500 страници, като книгата излиза на пазара под шапката на издателство "Сиела".

Димитър Бербатов е безспорно най-успешният български футболист през този век. Шампион на Англия с Манчестър Юнайтед и голмайстор на Висшата лига, кариерата на благоевградчанина преминава още през отбори като Байер Леверкузен, Тотнъм, Фулъм и Монако. В момента той е без отбор, като не е изключено скоро да обяви край на знаменитата си кариера.

"По моя начин" обещава да разберем истината за много важни моменти от живота на Димитър Бербатов. Моменти, които досега са били неизвестни за масовата публика.

На 10 ноември от 12,30 ч. книгата ще бъде официално представена в книжарница „Сиела“ в Paradise Center (бул. „Черни връх“ 100). Автобиографията ще бъде налична във всички книжарници от сутринта на същия ден, а от 21 октомври е предвидена възможност за предварителни заявки на уебсайта на „Сиела”. Почитателите на Бербатов ще могат да получат автографа му, както и да си направят снимка с него, която да споделят в социалните мрежи (за Instagram и Facebook: @berbo9 #D9Book).


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар