Нейното име е Белла, което на италиански означава "красива". Нищо, че тя няма нищо общо с горещата страна. Не можем обаче да отречем, че името ѝ приляга. Защото визията, която притежава, наистина е красива - макар и по един свой, може би малко нетипичен, начин.

Белла Хадид е по-малката сестра на Джиджи Хадид - модел, който за съвсем кратко време се превърна в световна сензация. Следващата Хадид обаче уверено върви по стъпките на своята известна кака и вече името ѝ е разпознаваемо самò за себе си - без да се свързва с останалите ѝ роднини.

А те също попадат в светлината на прожекторите. Йоланда Фостър, майката на момичетата, е бивш модел и риалити героиня от предаването "Истинските съпруги на Бевърли Хилс". Баща ѝ пък, Мохамед Хадид, е мултимилионер с бизнес в сферата на недвижимото имущество. Дори и по-малкият ѝ брат, Ануар Хадид, също вече направи първите си стъпки в света на модата.

Белла е родена през 1996 година, което означава, че е едва на 19 години. Нищо, че външният ѝ вид напомня далеч по-зряла жена. Първия си моден договор обаче подписва още през 2014, а веднага след това дебютира на септемврийската Седмица на модата в Ню Йорк.

За по-малко от две години в индустрията, нейното име вече се свързва с утвърдени имена като Balmain, Tom Ford, Diane von Fürstenberg, Tommy Hilfiger, Jeremy Scott (чието шоу дори закрива), Marc Jacobs, Burberry, Philipp Plein, Moschino и много други. В края на миналата година дори се появява по време на ревюто на Chanel, дефилирайки за пръв път за знаменитата френска марка.

Разбира се, на Белла не ѝ липсват и изяви в модните списания. Виждали сме я на корица на Seventeen, както и между страниците на издания от ранга на Vogue и Elle.

В личен план по-малката Хадид може да се похвали, че името ѝ не попада между жълтите страници на изданията. От миналата година нейна половинка е канадският изпълнител The Weeknd, който е със 7 години по-възрастен от нея. Двамата дълго време криеха връзката си, но неотдавна решиха да я разкрият официално.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар