И друг път сме говорили, че си падаме ужасно много по минималистичните татуировки, поради което останахме истински очаровани от новото мастило по кожата на прелестната Белла Хадид.

Съвсем скоро, след като по-малката от сестрите Хадид дебютира в грандиозното шоу на Victoria's Secret, Белла намери чудесен начин да овековечи момента. А именно - татуирайки си чифт минималистични криле в близост до десния си глезен.

Подобно на много други знаменитости, сред които и Кендал Дженър, Белла Хадид прибегна до услугите на световноизвестния татуист Jon Boy.

И определено резултатът ни допада:

fly @bellahadid #jonboytattoo

A photo posted by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

Не смятате ли, че е страхотно!?

?@bellahadid #jonboytattoo

A photo posted by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

Естествено, някои не пропуснаха да обвържат новата "придобивка" на Белла с бившия й приятел The Weeknd. Макар и надали канадецът да е сред любимите теми на топмодела в настоящия момент, имайки предвид "прясната" му връзка с поп звездата Селена Гомес.

Както сигурно си спомняте, дебютът на Белла Хадид в шоуто на Victoria's Secret винаги ще бъде свързван и с The Weeknd, който беше един от артистите, поканени да пеят на ревюто. А двамата споделиха един истински специален момент на пътечката.

Но ако трябва да се върнем на новата татуировка на Белла Хадид, то можем да обобщим, че определено ни допада страшно много. Минимализмът винаги е добър избор!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар