Новият Assassin's Creed Syndicate ще види бял свят след малко повече от седмица, а от Ubisoft разпространиха и специален трейлър, чрез който ни запознаха с някои от великите исторически фигури, които ще можем да срещнем в играта.

Достатъчно е да споменем имената на Александър Бел, Карл Маркс, Чарлз Дарвин и Чарлз Дикенс, с които главните герои в Assasin's Creed Syndicate - Джейкъб и Еви, ще се сблъскат в течение на историята.

В споменатия трейлър например можем да видим в действие част от оръжията, които Александър Бел изработва за Джейкъб и Еви, което ни напомня за ролята на Леонардо да Винчи в някои от предишните серии на поредицата.

Забелязваме и горещ разговор на Еви с идеолога на комунизма Карл Маркс, докато Джейкъб лази по нервите на великия учен Чарлз Дарвин.

Подчертаваме, че в случая говорим единствено за съозниците на главните герои, което ни оставя в неведение, кои исторически фигури ще застанат на страната на тамплиерите.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар