Becoming a God in Central Florida: Късметът не е случайност

Becoming a God in Central Florida e предстоящ сериал в жанра мрачна комедия, създаден от Робърт Функе ("Лабиринтът"). Един от продуцентите на проекта е Джордж Клууни. Шоуто ни въвлича в света на Кристъл Стъбс, която работи в увеселителен парк на минимална работна заплата в малък град до Орландо.

Въпросната млада жена е изиграна от не кого да е, а Кирстен Дънст, която се завръща с главна роля в продукцията. Служителката от увеселителния парк решава да се включи в пирамидална схема за милиарди долари. Хората, които среща покрай това нейно решение, са отговорни за разоряването на родителите ѝ. С течение на времето тя става по-утвърдена в това свое занимание и започва да властва над колегите си и шефа си.

Както може да се очаква, когато главният герой се издига, било то по честен, било то по нечестен път, възникват проблеми. В този случай обаче проблемите засягат не само Кристъл Стъбс, но и близките ѝ. Екипът е съставен от актьори като Тед Левайн, Теодор Перелин, Бет Дити, Мел Родригес и естествено Кирстен Дънст.

Актрисата има опит в множество проекти, които доказват, че тази роля ще бъде изиграна подобаващо. Някои от тези продукции са “Спайдърмен 2“ ,“Всички хубави неща“, „ Диви/красиви“, „Интервю с вампир“, „Измамените“ и много други.

Тънка е границата, която дели забавното от мрачното, но това е тайната съставка от която зависи успеха на всяка черна комедия. Но пък и образът на властната жена винаги е бил интересен обект за изследване и носи със себе си нови хоризонти. Самият Гари Ливайн, един от босовете на Showtime, споделя колко е бил привлечен от идеята за стилна женска история.

Продукцията e разработена от AMC за първи път и срещна препятствия след като бе отхвърлена от YouTube Premium. Това не е първото шоу, което е отхвърлено от известната платформа. За щастие, сериалът намира в лицето на Showtime нов дом. Излъчването на първия епизод от общо девет серии може да бъде очакван на 25 август. 

Афродита Дурмишева
Афродита Дурмишева

В момента е студент по Журналистика в Нов български унивеститет. Вдъхновява се от новото, различното и предизвикателствата. Фен е на качествената музика, съпроводена с приятна компания и вино. През свободното си време чете книги, излиза с приятели и прави опити да се учи да свири на акустична китара.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни