Ролята на Денерис Таргариен направи от Емилия Кларк световна звезда, а сега актрисата от "Игра на тронове" реши да увековечи този свой образ върху кожата си.

Британката изненада приятно феновете си в Instagram, показвайки най-новата си татуировка, автор на която е татуистът на звездите Dr. Woo.

Около дясната китка на Емилия той изрисува три миниатюрни дракона, които, разбира се, символизират трите дракона на Денерис в "Игра на тронове".

"Майка на драконите завинаги! Dr. Woo направи така, че мама НИКОГА да не забрави своите бебета", написа Кларк в Instagram.

Предстоящият осми сезон на "Игра на тронове" ще бъде и последен. Очакваме да видим епилога на шоуто през следващата година, като определено ще ни бъде тъжно, когато всичко приключи.

Феновете на "троновете" обаче няма да останат "на сухо", тъй като HBO са ни подготвили цял куп спиноф продукции. Е, остава да почакаме и да видим.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар