Скоро след като ви представихме първия и дебютен епизод на платформата Urban Tapes, в който Мирян Костадинов - MIRY изпълни в акустичен вариант своя първи сингъл "I Won't Pray", сега е време да хвърлим едно око и на Епизод №2 на поредицата за акустични изпълнения на живо на талантливи български изпълнители.

Този път на гости на Urban Tapes са момчетата от алтърнатив/инди бандата Bears and Hunters, които изпълняват в акустичен аранжимент своята най-нова песен "Run, Run, Run". Подобно на Мирян Костадинов, Bears and Hunters също са част от независимия български лейбъл Homeovoxmusic, където в настоящия момент се подвизават някои от най-талантливите български музиканти. Интервюто ни с новия артист на Homeovoxmusic VICK можете да си припомните тук.

Пожелаваме ви приятно гледане/слушане, а всичко най-интересно около Urban Tapes можете да следите на тяхната Facebook страница.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар