Великата война. И до днес историците наричат по този начин Първата световна война, а обявената преди часове Battlefield 1 ще ви върне във времето на един от най-кървавите и мащабни военни конфликти в историята на човечеството.

След като съвсем наскоро получихме възможността да видим първия официален трейлър на Call of Duty: Infinite Warfare, сега е ред да обърнем внимание и на другия водещ франчайз в сферата на шутърите от първо лице от световния гейминг.

От Electronic Arts обявиха Battlefield 1 и с първи официален трейлър на заглавието, което ще бъде достъпно за нас на 21 октомври. А пък ако сте членове на EA или пък поръчате луксозното издание на играта, тогава ще имате възможността да я поразцъкате три дни по-рано - на 18 октомври.

Трейлърът на Battlefield 1 успя да спре дъха ни, защото съвсем положително ни липсваше времето, когато двете Световни войни вдъхновяваха брилянтни шутъри от първо лице. Показаните кадри ни дадоха добра представа за екшъна, който ни очаква, включващ бой от близка дистанция, бойни коне, двуместни самолети, танкове, огнехвъргачки, кораби и много, много емоции. Определено трейлърът изглежда много добре! Разработчиците от DICE обещават по-лесно боравене със сървърите на играта и възможност да "пипвате" оръжията си, но без да разкриват допълнителни детайли. Това ще бъде и общо 14-ото заглавие от Battlefield франчайза до този момент.

Очаквайте Battlefield 1 да ви пренесе на бойните полета в Лондон, Франция и арабските пустини, като платформите са ясни - PC, PlayStation 4 и Xbox One. През това лято най-нетърпеливите ще имат възможността да пробват beta-та на играта, докато на 12 юни ще можем да видим и геймплей кадри от заглавието.

 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар