Барабанистът на Blur, Дейв Раунтрий, пристига в България по покана на клуб Терминал 1 и  Jameson Irish Whiskey специално за Денят на Св. Патрик.  17 март е повод да празнуваме и да бъдем оригинални по свой собствен начин, да се отърсим от предразсъдъците и да повярваме в невъзможното – един празник, посветен на приятелството.

Нека си кажем наздраве и да си честитим празника под звуците на Дейв Раунтрий, който ще покаже, че освен невероятен барабанист е и страхотен DJ в клуб Терминал 1 от 22:00 ч. Във вечерта на 17-и март, в която милиони по цял свят отбелязват националния ирландски празник, превърнал се в световен повод за всеобщо веселие, публиката в София ще има удоволствието да се наслади на уменията на Дейв зад грамофоните. Музиката на британеца е вдъхновена от незабравимите парчета на BLUR, в магнетичен микс от електронен саунд и брит поп инструментали.

Малцина знаят, че през 2009 г. Дейв се дипломира като адвокат във Ватерлоо, а три години по-късно получаваи професионална квалификация. Дейв също е активист на Лейбъристката партия, като се изправи катокандидат през 2007, 2008 и 2010 г.

Интересите му далеч не се изчерпват дотук. През последните години 52-годишният британец  композира и филмова музика, като има видно участие във филмите WhiteIsland 2016 и MoFarah: NoEasyMile.

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 7 лв. на предварителна продажба. Толкова ще бъде входът и на самата дата и място.
Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, интересът към този момент е силен, поради което се препоръчва се предварителното им закупуване!

Билети ТУК!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар