Балканският духов спектакъл GUČA MADNESS с ново издание в Mixtape 5

Балканският духов шедьовър - GUČA MADNESS се завръща с пълна сила на 20 февруари 2016 г.

Четвъртата част от авторската серия събития на клуб "Mixtape 5" ще представи за първи път у нас сръбския духов оркестър Barka BrassBand - победителят от пъстрия Guca Trumpet Festival за 2013 година. Заедно с тях в голямата зала на клуба ще излязат и световноизвестните музиканти от Karandila Orchestra с ръководител - Ангел Тичалиев.

Поредицата балкански парти-вечери GUČA MADNESS започва още в началото на 2014г. Тогава специален гост на сцената са сръбските петкратни шампиони KRISTIJAN AZIROVIĆ ORKESTAR наградени с приза на фестивала в Гуча. Категоричният успех и ведрата атмосфера по време на първата вечер недвусмислено загатват за необходимостта от планиране на следващата дата за цвеното балканско събитие.

Така към днешна дата club *MIXTAPE 5* става домакин на три парти-вечери, посветени на виртуозните духови оркестри от балкански страни. Всяка от тях представлява интелигентен почит към автентичното, талантливо сърце на музикалния човек. GUČA MADNESS разгръща безкрайния потенциал на самоукия талант в съвременна и култивирана форма.

На 20 февруари клубът ще посрещне GUČA MADNESS vol.4 - с широка усмивка и два brass band-а, които ще свирят за първи път на една сцена, пренасяйки магията на Гуча в сърцето на София.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни