Аз съм бременна


Въпроси. Въпроси, въпроси и пак въпроси. Това е второто нещо, което се заражда в съзнанието на една жена, щом разбере, че е бременна.

В книгата "Аз съм бременна. Всичко за бъдещата майка" са проследени седмица по седмица промените, които настъпват в тялото и психиката на бъдещата майка. В нея са включени всички основни съвети за по-добро здраве, интимност, спорт и подготовка за раждането.


В този пътеводител ще научите още:

  • как протича развитието на вашето бебе седмица след седмица – ръст, тегло, развитие на органите;
  • за трансформациите, през които ще преминете – промените във вашето тяло и емоции, дребни неразположения;
  • за всички предпазни мерки, които е препоръчително да си осигурите, за да се насладите на тези девет месеца бременност;
  • полезна информация за необходимите медицински прегледи, както и отговори на всички административни въпроси – регистрация на новороденото бебе, издаване на акт за раждане и други документи.

Книгата съдържа и 100 отговора на въпросите, които най-често си задават бъдещите майки за:

- различните ехографски прегледи - рисковете на околната среда - видове упойки и ползите от тях - усложнения при бременност - отношенията в семейството и ролята на бащата - следродилна депресия - кърмене и др.

Консултант на обновеното и допълнено издание е проф. Боряна Слънчева, завеждащ клиниката по неонатология в „Майчин дом“.

Специален раздел на книгата ще ви информира за полагаемия отпуск по майчинство, какви са семейните добавки и осигуровки, според българското законодателство.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни