След Жизел Бюндхен, Кара Делевин също публично се застъпва за правата на животните, заснемайки "зелена" рекламна кампания. 23-годишната британка, която напоследък виждаме повече в киното, отколкото в модата, вече е лице на международната организация I Am Not A Trophy.

Благотворителната институция, посланик на която е моделът, се бори с ловците, превръщащи живи същества в потенциални трофеи - доказвайки чрез убийството им собствените си сила и ловкост. Виждаме Кара съвсем гола на снимките, представящи кампанията, като върху тялото ѝ са проектирани образи на диви животни: лъв, зебра и леопард.

Това всъщност не е първата "зелена" история в портфолиото на Делевин. Преди година тя реагира шумно на убийството на лъва Сесил в Зимбабве и дари голям брой лични вещи за аукцион, организиран от wildcru.org.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар