Австралиец, фънки банда и соул певица на сцената на Sofia Live Club


Австралиецът Даниел Марч е от онези редки таланти, които имат трансцедентно качество във всеки един елемент от музиката си. Композитор и мулти-инструменталист, изпълнителят черпи вдъхновението си от артисти като Майкъл Джексън, Тупак, Бейбифейс и инди-фолк артиста Бен Харпър. В музиката му успешно се преплитат различни стилове, които изграждат неговото уникално звучене.

Първият му албум “Love Castle Dreams” излиза през април 2013 година и включва сериозен лайнъп от гост изпълнители като Chantae Cann (позната с работата си със Snarky Puppy, India Arie & Foreign Exchange), Khari Cabral Simmons (India Arie), London Anderson (Anthony David, Frank McComb, Fabolous), Daz-I-Kue, Nick Rosen и други.


Даниел Марч
Даниел Марч

Две години по-късно Даниел Марч издава и втория си албум Nina. Вдъхновен от Raphael Saadiq и D’Angelo, изпълнителят създава музика, която лесно докосва слушателя. Запознанството му с Лина Никол се случва в Берлин, когато тя посещава негов концерт и на следващия ден се включва в друго негово участие. Идеята за съвместна работа съществува отдавна, докато не възниква и удобен момент.

Лина Никол
Лина Никол

След издаването на своя мини-албум през май миналата година, Лина Никол е готова да ни представи част от композициите, които ще бъдат включени в новия ѝ албум. Певицата заснема поредица от видео музикални сесии с лайв аранжименти на нови парчета, като първото видео вече е достъпно и може да се гледа тук.

Проектът е осъществен заедно с музикантите Станислав Арабаджиев-пиано, Александър Славчев-китара, Радослав Славчев-Riverman-бас и Богомил Енчев-барабани.

Funky Miracle е група, позната на българската сцена със своята заразяваща енергия и характерно звучене, преплитащо многообразие от стилове, нюанси и елементи като рок, джаз, соул, фюжън и други. Групата има участия в много клубове в страната, в които се изпълнява музика на живо, общи проекти с редица български артисти, както и участия на музикални фестивали в България и чужбина - "Spirit of Burgas", "Brazzobrazzie", "Orik - фестивал за независими артисти", "Apolonia", "Sofia Film Fest", "Coca Cola Happy Energy Tour", "Luxemburg Film Fest", "Klaipeda Castle Jazz Festival" в Литва, телевизионни предавания и проекти - "Jamison Film Awards", "Спортист на годината" и други. В момента Funky Miracle е в процес на създаване на първия си албум, който ще включва десет трака. Очаква се албумът да излезе в началото на 2017 година. Специални гости на събитието в Sofia Live Club ще бъдат Момчил Косев-китара/вокал, Владимир Михайлов-вокал и Лина Никол-вокал.

На 6 октомври в Sofia Live Club за първи път на една сцена ще се качат три различни формации, обединени от любовта към соул и фънк музиката.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни