Atidora представят: Лесни идеи за Хелоуин


Хелоуин вече е тук и ако все още се чудите как да се маскирате, в тази статия страхотните момичета от Atidora са ви приготвили няколко лесни идеи за грим и костюми, с които можете да постигнете ефектна визия без много усилия.

Wednesday Addams

За да постигнете тази визия, вие не се нуждаете от специален костюм, а от черна рокля, бяла якичка и високи чорапи. Косата трябва да бъде права, с път по средата и сплетена на две плитки. За грима ви трябва светъл фон дьо тен, черна очна линия и черно червило. Ако нямате черно червило, може да използвате черен молив.

Дявол

Сигурни сме, че сте виждали много и различни интерпретации на тази визия. Ние решихме да ви представим един много лесен вариант, който можете бързо да постигнете с подръчни средства. Точно преди Хелоуин изобщо няма да ви бъде трудно да се сдобиете с чифт закачливи дяволски рогца. Съчетайте ги с изкусително червено червило и червена очна линия. Червен шлифер, палто или рокля ще завършат подобаващо визията ви.

Плашило

За да се превъплътите в плашило, се нуждаете от карирана риза и сламена шапка, която може да одекорите с цветя. За грима ви е нужно да нарисувате просто няколко кръпки и оранжев нос.


Фрида Кало

За визията като тази на Фрида Кало са ви нужни цветя в косата и пищни и обемни бижута. Не трябва да пропускате да подчертаете и естествени големи вежди и разбира се бунтарските мустачки на известната художничка.

Мълчанието на агнетата

Емблематичният плакат на филма се постига изключително лесно – с бяла боя за лице и разбира се насекомо върху устните.

Принцесата и жабокът

Една коронка, парти рокля и розов грим ще ви свършат работа. Добавете и желанието да целунете жабок и магията е готова.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни