Майкъл Фасбендър пътува във времето в новия трейлър на "Орденът на Асасините"


Остават малко повече от два месеца до световната премиера на "Орденът на Асасините" с участието на номинирания за "Оскар" Майкъл Фасбендър, а вече можем да се насладим и на чисто нов трейлър на лентата, която е базирана на популярната гейминг поредица на френското студио Ubisoft.

Новият трейлър на филма бе разпространен от 20th Century Fox, а в него отново можем да видим в действие главния герой Калъм Линч (Майкъл Фасбендър), който използва революционна технология, за да "отключи" спомените на предците си и да пътува във времето.


Линч се връща стотици години назад във времето до Централна Испания от 15-и век, където преживява приключенията на един от своите предци Агияр. С времето той открива, че произходът му идва от тайно и древно общество, наречено Орденът на Асасините, събирайки изключителни знания и умения, за да протидейства на мощния орден на Тамплиерите.

Освен Майкъл Фасбендър, участие в първата екранизация на "Орденът на Асасините" ще вземат още носителката на "Оскар" Марион Котияр, Джереми Айрънс, Майкъл Кенет Уилямс, Ариан Лабед и други. Филмът е режисиран от Джъстин Кързъл, когото вече познаваме от излезлия през миналата година "Макбет". Любопитното е, че и там Кързъл работи с Майкъл Фасбендър и Марион Котияр, като явно режисьорът е привърженик и на двамата актьори и химията помежду им.

"Орденът на Асасините" (Assassin's Creed) е един от най-популярните гейминг франчайзи на планетата за настоящия момент. Първата игра от сериите излиза през 2007 година за PC, PlayStation 3 и Xbox 360, а в последствие се появяват и множество продължения, които ни отправят на пътешествия в различни епохи и локации.

Световната премиера на "Ордентът на Асасините" ще се състои на 21 декември.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни