Асен Блатечки пред VIBES - как се чувства един мъж на 50 (ВИДЕО)


Един от най-разпознаваемите български актьори Асен Блатечки стана част от видео рубриката Talking Vibes на Vibes.bg. Лошото момче на родния театър навърши 50 години, а ние успяхме да го попитаме как се чувства на една толкова сериозна възраст.

В интервюто разговаряхме и за други актуални теми, сред които пандемията от COVID-19, невероятните успехи на актрисата Мария Бакалова, ролята му на банкера Атанас Буров и какво му носи театралното изкуство като цяло.

Попитан за какво би се разказвало във филм за неговия живот, Асен отговори: "Би се разказвало за живот, живян с голям кеф. Общо взето всичко, което съм правил през живота си и което продължавам да правя, го правя с голямо удоволствие".

Говорейки за успехите на номинираната за "Оскар" Мария Бакалова, Асен Блатечки каза: "Аз имам грях към нея, защото все още не съм я гледал в "Борат", така че за ролята ѝ нищо не мога да кажа. Изключително много се радвам за всичко, което ѝ се случва - за всички номинации и награди. Всичко това означава, че тя си е свършила добре работата. Най-хубавото е, че всичко това ѝ се случва точно навреме. Тя завърши преди една или две години, а вече има договор с най-добрите агенти и има проекти занапред. Тя сбъдва мечтите на огромна част от световните млади актьори".

Кликнете тук и се абонирайте за канала ни в YouTube, а ние ви обещаваме още много изненади за в бъдеще!

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни